Hastigheten på våra vägar

Som flera av er säkert har märkt så har fartskylten på Storvägen i den ena riktningen varit ur funktion. Detta har nu åtgärdats och fartskylten fungerar igen.

Det kommer vidare inom kort att genomföras vägmarkeringsarbete på Storvägen och Kinells väg i form av ett övergångsställe (framför Ljungenskolan där gång/cykelstigen som löper innanför skolan leder ut på Storvägen) samt fyra stycken 30-markeringar och två varning för barn-märken. Arbetet ska vara genomfört senast den 21 maj 2020 om allt går enligt plan. Vi hoppas att det ger effekt.

Vägföreningen vill också uppmana boende som gör iakttagelser kring höga hastigheter på Storvägen och Kinells väg att höra av sig angående detta till polisen och uppmana dem att genomföra hastighetskontroller. Det är givetvis en resursfråga, men ju fler som tar upp det som ett problem, desto större är sannolikheten att det prioriteras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: